





Стейки, приготовані на живому вогні / Steaks cooked on open fire
Закуски / Snacks
Салати / Salads
Перші страви / First courses
М'ясні страви / Meat, cooked on an open fire
Рибні страви / Fish dishes, cooked on an open fire
Преміальні бургери / Premium burgers cooked on an open fire
Гарячі страви/ Hot dishes
Десерти / Sweet courses
Сніданки / Breakfast
Гарніри / Trimmings
Raw bar
Пропозиція від шефа/Chef offers
Вінтаж-меню
Дитяче меню/Children's menu
- Вес Цена
-
Торт "Червоний оксамит" / Red Velvet Cake
160
85
-
Суп Чаудер з лососем та креветками/Soup Chowder with salmon and shrip
350
145
-
Салат з овочами на грилі, сиром Лабне та свининою/Salad with grilled vegetables, Labne cheese and pork
250
105
-
Cвинина в кисло солодкому соусі з овочами/Pork with sweet-sour with vegetables
300
109
-
Свинина філе з томатом Прованс та картопляним пюре з ароматом трюфелів/Pork with Provence tomato and mashed potatoes with truffle flavor
430
145
-
Кебаби з ягняти з печеними овочами, горіховим Айваром та сиром Лабне/Lamb kebab with roasted vegetables, ajvar and Labne cheese
280
159
-
Обпалений чізкейк "Сан Себастьян"/Roasted San Sebastian cheesecake
150
65