





Стейки, приготовані на живому вогні / Steaks cooked on open fire
Закуски / Snacks
Салати / Salads
Перші страви / First courses
М'ясні страви / Meat, cooked on an open fire
Рибні страви / Fish dishes, cooked on an open fire
Преміальні бургери / Premium burgers cooked on an open fire
Гарячі страви/ Hot dishes
Десерти / Sweet courses
Сніданки / Breakfast
Гарніри / Trimmings
Raw bar
Пропозиція від шефа/Chef offers
Вінтаж-меню
Дитяче меню/Children's menu
- Вес Цена
-
Філе індички на живому вогні з овочами в яблучній карамелі/ Turkey fillet cooked over an open fire with vegetables in apple caramel
360
189
-
Медальйони з яловичини з овочами на живому вогні та віскі соусом / Beef medallions with vegetables on open fire with a whiskey sauce
250/90
265
-
Стейк зі свинячої шиї на живому вогні з овочами та соусом з копченого перцю / Barbecued steak of pork neck with grilled vegetables
150/70
125
-
Половинка курчати на живому вогні 300/170/120 189 з трьома соусами, запеченою картоплею та сирними ролами / Half chicken on open fire with three sauces, baked potatoes and cheese rolls.
300/170/120
249
-
М'ясна тарілка з димком на живому вогні / Meat plate with smoke on open fire
750/200
599
Шашлики свинячий, яловичий, курячий,з печеною картоплею та соусом барбекю / Рork, beef, chicken кebabs, cooked on an open fire, with baked potatoes and BBQ sauce
-
Качина грудка в глазурі Хойсін з овочами в горіховому соусі і кремом з маракуйї та печеною моркви/ Duck breast in glacier Hoisin, vegetables in peanut sauce and passion fruit cream and baked carrot
410
279
-
Філе курчати по-тайськи / Thai chicken fillet
230
135
печериці, кабачок, баклажан, морква, кокосове молоко, тайські спеції /Champignons, zucchini, eggplant, carrots, coconut milk, Thai spices