





Стейки, приготовані на живому вогні / Steaks cooked on open fire
Закуски / Snacks
Салати / Salads
Перші страви / First courses
М'ясні страви / Meat, cooked on an open fire
Рибні страви / Fish dishes, cooked on an open fire
Преміальні бургери / Premium burgers cooked on an open fire
Гарячі страви/ Hot dishes
Десерти / Sweet courses
Сніданки / Breakfast
Гарніри / Trimmings
Raw bar
Пропозиція від шефа/Chef offers
Вінтаж-меню
Дитяче меню/Children's menu
- Вес Цена
-
Млинці з сьомгою і сиром Філадельфія / Pancakes with salmon and Philadelphia cheese
190
149
- Паштет з перепелиної печінки з фруктами-конфі і полуничним соусом/ Quail liver pate with fruit-confiture and strawberry sauce 210/40 99
-
М'ясна тарілка / Meat рlate
250
245
Асорті ковбас і м'ясних делікатесів власного приготування / Аllsorts sausages and deli meats homemade
-
Дошка благородних сирів з фініками, медом і волоськими горіхами / Board of Noble cheese with figs, honey and walnuts
250/120
299
-
Асорті рибних делікатесів власного приготування / Made dish fish delicacies of own preparation
150
299
тунець копчений, лосось копчений, сьомга слабосолона / Smoked tuna, smoked salmon, slightly salted salmon
-
Ікра щуки з солодовими тостами і зеленою цибулею/ Pike caviar with malted wheat toats and green onions
80/30
215
-
Равлики запечені у маслі ескарго/Snails baked with escargot oil
140
149
-
Кесаділья з м'ясом ягняти на грилі з травами, сиром і пряною томатною сальсою/ Quesadilla with grilled lamb, cheese and spicy tomato salsa
180
135